Cautare

2610 de rezultate pentru "radu cernatescu" (2.77 secunde)
Radu Berceanu a spus, in plenul Senatului, ca unele afirmatii din motiunea "Transporturile in Romania, trase pe dreapta de guvernarea de aceeasi orientare", initiata de PSD sunt confuze, abordate superficial si chiar incorect.
In schimb, senatorul Radu F. ... Putem vota pentru sau impotriva acum, iar functie de asta vom gasi calea cea mai potrivita", a declarat Radu F. ... Sergiu Nicolaescu a tinut sa-i reaminteasca lui Radu F. ... La randul sau, Radu F.
Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Radu Moldovan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca luni va fi cunoscut numele primului parlamentar PDL care va trece la PSD, formatiunea sa fiind in discutii, pentru inceput, cu trei-patru reprezentanti ai puterii.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Traian Radu Ungureanu s-a lepadat de Basescu. ... Acest punct de echilibru face din PD-L singura constructie politica stabila din Romania", a glasuit mieros Traian Radu Ungureanu dupa sedinta de sambata a Consiliului National de Coordonare al PDL.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Radu Mazare : ... Radu Mazare sau Victor Ponta?
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu. ... UNPR a reactionat ieri la afirmatiile liderului PDL Dolj, Radu Berceanu, la adresa lui Antonie Solomon.
Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu. ... UNPR a reactionat ieri la afirmatiile liderului PDL Dolj, Radu Berceanu, la adresa lui Antonie Solomon.
Senatorul PDL Radu F. Alexandru se afla in incompatibilitate Mai multi senatori PNL au depus, marti, la BP al Senatului, o adresa prin care reclama ca senatorul PDL Radu F. ... Cu toate acestea, Radu F.
Nu sunt suficient de dur sa-l dau pe usa afara Crin Antonescu nu lasa fara raspuns afirmatiile lui Radu Campeanu la adresa sa si ii raspunde la fel de dur fostului lider al PNL.
‘‘Liderul grupului parlamentar PSD, domnul Ilie Sarbu, a cerut sa intre imediat in functiune acea comisie de ancheta care a fost infiintata mai demult, pentru a vedea care a fost activitatea de la institutia pentru restituirea proprietatilor‘‘, a precizat chestorul democrat-liberal al Senatului, Radu Berceanu, la acel moment.
In strategia USL, Radu Mazare va deveni pion principal pe zona litoralului. Radu Mazare a dus o politica agresiva impotriva lui Traian Basescu.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
Basescu pleaca inainte de 2014 daca primeste imunitate pe viata Jurnalistul Radu Tudor a anuntat ca dupa plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni, romanii vor afla culisele negocierilor dintre coalitia aflata la guvernare si presedintele statului.
Care ar fi motivul real pentru care Ponta a numit-o pe Kovesi la DNA Radu Zlati, deputat USL, arunca bomba pe blogul sau si publica un mesaj pe care l-a vazut pe Facebook.
Consemnari intre anii 1982 si 2003" de ASR Principele Radu al Romaniei (Curtea Veche Publishing, 2013). ... 12) in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu, alaturi de care va lua cuvantul doamna Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing.
Nemultumiti ca vor trebui sa mai astepte cel putin doua saptamini pina sa afle daca firma la care lucreaza mai are sanse de redresare sau vor trebui sa-si caute altceva de lucru, circa 200 de angajati de la Textila s-au adunat ieri in Piata 25 Octombrie si au cerut sa fie primiti de prefectul Radu Bud.
Analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu ne-a spus ca, daca preturile pentru prima categorie de terenuri sunt aproximativ egale cu cele practicate in statele membre UE, in cazul terenurilor agricole din Europa preturile sunt chiar si de peste 10 ori mai mari.
Dupa ce a fost criticat din toate partile de analistii imobiliari, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), Radu Berceanu, a ajuns la concluzia ca proiectul privind Legea chiriilor trebuie schimbat, intrucat nu este fezabil.
google-analytics.com